За контакти:

087 654 38 21

За нас


Брандът People IN a KIss, по известен като Pinki Fashion, е олицетворение на любовта ни към модата.

А кои сме ние?
Ние сме Иванка и Аделина, две сестри, които макар изключително различни една от друга, сме свързани от любовта към това което правим и което обичаме, а именно изкуството под всякаква форма, което като че ли остана последното място на което имаме истинска свобода и избор.

Създадохме марката ни преди 15 години и оттогава насам сме страшно щастливи, че правим това което най-много обичаме, а именно да радваме нашите Pinki Момичета и да сме с тях, както в ежедневието, така и във всички специални моменти.

Ние създаваме дизайнерски модели. При нас ще откриете много модерни, различни и екстравагантни тоалети, които са вдъхновени както от световно известни дизайнери, така и от нашето виждане, усет и ежедневие.

Обожаваме материите, затова и работим само с висококачествени италиански платове, и обръщаме внимание на всеки детайл при изработката на моделите ни.

Освен тук и в социалните мрежи instagram logo Pinki_fashion_style и facebook logo PinkiFashion , може да ни откриете и в нашето розово пространство на Бул. Патриарх Евтимий №75